Investicijsko bankarstvo

Investicijsko bankarstvo InterCapitala pruža klijentima inovativna rješenja u kompleksnim transakcijama, s ciljem kreiranja maksimalne vrijednosti za klijenta.

 

Kako bi osigurale konkurentnost i realizirale svoje potencijale, tvrtke moraju neprestano tražiti načine za rast i unapređenje svog poslovanja. Odjel investicijskog bankarstva omogućuje klijentima realizaciju strateških ciljeva podrškom u transakcijama na tržištu kapitala te financijskom ekspertizom u sofisticiranim transakcijama spajanja i preuzimanja.

Multidisciplinarnim pristupom i pružanjem inovativnih i specifičnih financijskih rješenja investicijsko bankarstvo InterCapitala pomaže klijentima u redefiniranju financijske strategije, te implicitno u stvaranju dodane vrijednosti.

 

Opseg djelovanja Investicijskog bankarstva dijeli se na:

•  usluge zastupanja tvrtki u transakcijama na tržištu kapitala, te

•  usluge financijskog savjetovanja.

Naš tim financijskih eksperata pomaže klijentima pri donošenju i realizaciji strateških odluka kao što su prikupljanje sredstava emitiranjem dužničkih ili vlasničkih vrijednosnih papira, suradnja sa strateškim i financijskim investitorima, financiranje ulaganja u druga društva, optimizacija kapitalne strukture te način upravljanja rizicima.

InterCapital pruža usluge financijskog savjetovanja u strukturiranju i realizaciji financijskih transakcija poput menadžerskog preuzimanja (MBO), radničkog dioničarstva (ESOP), transakcija spajanja i preuzimanja i dr.

Više o našoj usluzi investicijskog bankarstva možete saznati ovdje.