Upravljanje imovinom

Kako biste se mogli fokusirati na ono što radite najbolje, povjerite nama ono što mi radimo najbolje!

 

Korporacije koje generiraju značajan novčani tok imaju potrebu za upravljanjem slobodnim novčanim sredstvima na kraći ili dulji vremenski rok. InterCapital takvim korporacijama nudi uslugu upravljanja njihovom imovinom prilagođenu njihovim specifičnim potrebama.

Koristeći standardne i napredne alate asset managementa možemo svojim klijentima ostvariti atraktivne prinose u odnosu na ulaganje u bankovne depozite ili novčane fondove, zadržavajući zahtijevanu likvidnost i rizičnost ulaganja. Usluga upravljanja imovinom „kroji“ se ovisno o zahtjevima i specifičnostima svake kompanije u pogledu izloženosti tečajnom i kamatnom riziku, preferencijama kreditnom ili dioničkom riziku.

Na taj način korporacije ne moraju razvijati ekspertizu u rizničnom poslovanju, s obzirom da su resursi za to u Hrvatskoj oskudni, već mogu izdvojiti taj proces i povjeriti ga InterCapitalu. Mi ćemo predložiti investicijsku politiku i strategiju ulaganja vodeći računa o interesima i zahtjevima svakog korporativnog klijenta, što će predstavljati okvir našeg djelovanja.

Ukoliko želite doznati više o našim uslugama, možete nas kontaktirati:

 

InterCapital Asset Management

Masarykova 1

10000 Zagreb

Tel: +385 1 4825 868

Faks: +385 1 4825 869

[email protected]

www.icam.hr