Upravljanje portfeljem

Za osobe sa značajnijim imovinskim sredstvima razvili smo uslugu upravljanja portfeljem koja je s vremenom postala naš zaštitni znak.

 

Upravljanje portfeljem za nas je daleko više od upravljanja portfeljem vrijednosnih papira, što rade druga investicijska društva, ili pak od dogovoranja depozita i povoljnijih tečajeva, što nude poslovne banke.

Mi vidimo upravljanje portfeljem kao dinamičan proces izgradnje dugoročnog i osobnog odnosa sa svakim klijentom s kojim nas veže zajednička želja i strast da ostvarimo nova postignuća na poslovnom i osobnom financijskom planu.

Usluge upravljanja portfeljem podrazumijevaju potpunu posvećenost klijentu kako bismo razumjeli njegove specifične potrebe i ciljeve. Rješenja su prilagođena svakom klijentu ponaosob – investicijski proizvodi potpuno usklađeni s klijentovom osobnom i poslovnom situacijom, životnom dobi, ciljevima, vremenskim horizontom ulaganja i  spremnošću na prihvaćanje rizika.

InterCapital poslove upravljanja portfeljem temelji na obostranom povjerenju i posvećenosti postizanju ciljeva naših klijenata na dulji vremenski rok. Neovisno o tome želite li povećati svoje bogatstvo ili dugoročno očuvati njegovu vrijednost i prenijeti je na nove generacije, InterCapital pruža učinkovito investicijsko rješenje skrojeno samo za vas.